JENIS PRODUK-PRODUK OEM YANG KAMI TAWARKAN.

Sabun mandian cecair & bar

“Miliki sabun bar jenama sendiri”. Produk OEM yang diformulasikan dari bahan organik. Sabun keluaran OEM kami mempunyai pelbagai pilihan seperti pencuci muka, pelangsing badan, whitening dan sebagainya. Sesuai untuk semua jenis kulit kerana sabun keluaran kami tidak mengandungi bahan kimia.

produk oem sabun mandi muka dan badan dari kilang minyak
kilang oem jenama sendiri terbesar di selangor

lips matte & penjagaan bibir

Sapuan Lip Matte menyerlahkan lagi penampilan dan senyuman manis kepada pemakai. Keluaran terbaru kami “Liquid Matte Lipstick” mempunyai pelbagai variasi warna mengikut trend terkini.

Formula ini sangat sangat ringan dan memberikan anda kemasan dengan warna pilihan yang sangat menarik. Keistimewaan produk Lipmatte kami, ianya adalah mesra wudhu’, senang ditanggalkan.

TOILETRI & MANDIAN BAYI

Produk kelengkapan peribadi dan dandanan diri yang berunsurkan bahan bebas kimia dan organik.

nak buat produk oem jenama minyak panas anda sendiri
produk oem minyak wanita dan lelaki serta kanak

PERFUME & WANGIAN KERETA

Minyak wangi atau wangian inspirasi EDP / EDT  untuk Jenama Anda. Minyak pati tanpa alkohol boleh digunakan tanpa was-was.

Perfume Jenama Inspirasi

Ferragamo, Escada, Roberto Cavalli, Valentino,Lancome, Fendi, Burberry, Nina Ricci, Davidoff,  dan banyak lagi.

PENJAGAAN LELAKI LUARAN & DALAMAN

Kami juga mengeluarkan produk penjagaan bagi lelaki seperti minyak jambang, serum & tonik Rambut, sabun bar, gel lelaki dan men oil. Bahan yang digunakan adalah organik dan kurang bahan kimia. Permintaan pasaran untuk produk penjagaan lelaki amat tinggi.

buat shampoo oem brand jenama anda di kilang minyak kami
pengilang produk oem minyak dan kotak jenama sendiri

AROMATERAPI & URUTAN

Minyak Aromaterapi kami dihasilkan dari bahan organik. Mempunyai pelbagai khasiat untuk luaran badan anda. Minyak Aromaterapi kami dapat membantu anda dari segi membentuk badan yang menarik, membantu mengatasi masalah selulit di badan, menghaluskan kulit anda, sesuai digunakan untuk wanita bersalin, mengharumkan tubuh badan anda & menenangkan sakit kepala ringan.